Technical Documentation Design


Servicii de comunicare tehnica industriala

Sunati-ne (40) 344 115 100

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare.

Cataloage piese de schimb

Orice catalog piese de schimb reprezinta o colectie organizata de date tehnice care stau la baza lantului de aprovizionare (management logistic) necesar intretinerii si repararii oricarui produs industrial.

Principalele date tehnice incluse in aceste cataloage privesc codificarea, numarul, aspectul, pozitia, logica de montare/demontare pentru setul de piese de schimb folosite la repararea sau inlocuirea elementelor defecte sau uzate ale oricarui produs.

 

T.D.Design SRL furnizeaza cataloage piese de schimb in format tiparit, electronic sau online pentru orice produs industrial.
Pentru imbunatatirea eficientei cataloagelor de piese de schimb realizate de T.D.Design SRL, urmarim atingerea urmatoarelor trei rezultate:

1. Reducerea timpilor de oprire ale masinilor sau echipamentelor defecte sau in revizie;
2. Precizie si usurinta intocmirii comenzilor de piese de schimb catre producatori;
3. Satisfactia clientilor pentru serviciile post vanzare oferite de catre producator;

 

La realizarea cataloagelor de piese de schimb, T.D.Design SRL colaboreaza indeaproape cu serviciul tehnic al producatorului pentru a oferi informatii corecte si usor de inteles pentru un personal cu pregatire tehnica redusa. Daca catalogul de piese de schimb este realizat si in format electronic disponibil online, piese de schimb pot fi comandate direct din interfata aplicatiei evitand astfel trimiterea de comenzi eronate si  reducand durata procesului de comanda-livrare.

La cerere, T.D.Design SRL va ofera posibilitatea externalizarii intregului proces de conceptie, traducere, productie si distributie a intregii documentatii ante-post vanzare.