Technical Documentation Design


Servicii de comunicare tehnica industriala

Sunati-ne (40) 344 115 100

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare.

Despre noi

Fondata in ianuarie 2004, T.D.Design SRL reprezinta prima firma romaneasca specializata in realizarea documentatiei tehnice ante/post vanzare pentru:

♦ masini si echipamente, reglementata prin Directiva Masini 2006/42/EC, transpusa in legislatia romana prin HG nr. 1029/2008;
♦ produse si echipamente electrice, reglementate prin Directiva Joasa Tensiune 2006/95/EC, transpusa in legislatia romana prin HG nr. 457/2003, republicata.

 

Asiguram intregul pachet de servicii necesare proiectarii, producerii si comercializarii pe piata interna sau externa, comunitara sau extracomunitara, a oricarui produs industrial cuprins in legislatia mentionata. La cererea si sub coordonarea clientului, firma noastra poate realiza intreaga documentatie tehnica ante/post vanzare.

Suntem o echipa de profesionisti, dinamica si inovativa, cu o experienta de peste 20 ani pe piata intracomunitara. Printr-un mixt special intre talentul tehnoredactorilor, graficienilor si atentia la detalii specifica inginerilor, formam o echipa extrem de competitiva cu un raportul optim intre costuri si calitate. Suntem in masura sa va oferim servicii si consultanta tehnica calificata privind documentatia ce trebuie sa insoteasca la comercializare orice produs industrial. Daca documentatia ante/post vanzare urmeaza a fi realizata de catre noi, serviciul de consultanta are un discount de 50%. In aceasta situatie aveti garantia comercializarii produselor dvs. in cele mai bune conditii pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

 

Va invitam sa ne contactati pentru a dezvolta impreuna proiecte pline de creativitate, indrazneala, dinamismul si grija pentru detalii cu un bun echilibru cost / performanta.