Technical Documentation Design


Servicii de comunicare tehnica industriala

Sunati-ne (40) 344 115 100

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare.

Grafica industriala

T.D.Design SRL este pregatita sa va surprinda prin calitatea deosebita a lucrarilor sale de grafica industriala. Profesionalismul graficienilor nostri se combina cu experienta tehnica a inginerilor pentru a va oferi o experinta de comunicare vizuala desavarsita.

 

Ce inseamna Grafica Industriala?
Grafica industriala reprezinta multitudinea de reprezentari grafice care prin tehnici specifice optimizeaza transmiterea informatiei tehnice la orice nivel in sectorului industrial.
Grafica industriala creaza imagini vectoriale sau raster care nu urmaresc o conceptie artistica, ci mai degraba faciliteaza intelegerea si comunicarea tehnica. Imaginile vectoriale, spre deosebire de cele raster, sunt definite matematic printr-o serie de puncte unite de linii - elementele grafice astfel realizate sunt denumite "obiecte", adica entitati cu proprietati definite (contur, forma, culoare, efecte, pozitie) care pot fi modificate in orice moment, fara a afecta celelalte entitati.

 

O imagine vectoriala este acea reprezentare grafica care isi mentine calitatea si claritatea indiferent de dimensiunea la care este adusa.

Aceste reprezentari grafice reprezinta un instrument extrem de util in comunicarea tehnica si training. Cele mai sofisticate conceptii tehnice sau tehnologice pot fi astfel accesibile la orice nivel de pregatire profesionala. Grafica industriala converteste informatia tehnica in imagini ce pot fi intelese mult mai usor. Acestea intra in componenta instructiunilor de utilizare, manualelor service si menteneata, in cadrul site-urilor sau aplicatiilor tehnice, in planse de prezentare, postere, pliante sau cataloage comerciale.